BIOS Türü Insyde EFI
BIOS Sürümü Q3H53
UEFI Boot Hayır
Sistem BIOS Tarihi 08/19/2010
Görüntü BIOS Tarihi 03/12/10
BIOS'umu güncellemek istiyorum. Recep Bey sizin paylaşmış olduğunuz linkler kırılmış ve konu yoruma kapatılmış. Bu yüzden yeni konu açtım. Yardımcı olursanız sevinirim, diğer arkadaşlara da faydalı olacağını düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Bende recep beyin verdiği yönergeleri izledim fakat sonuç alamadım :S :S :S . Biraz daha ayrıntılı anlatavilir misiniz @Recep Baltaş .
Flash belleği " "HPU_v2.2.3 " " ile formatladım
ve
" SW9 TW9 QL4Q3J11 " bios dosyalarını flash belleğe attım.
PC yi yeniden başlatıp F2 ye basıp Bios menüsüne giriyorum. Ondan sonra ne yapacağımı bilemedim. Kardeş bir el atsan çok sevinirim. İzlediğim yollar yanlış mı ? Şimdi ne yapmalıyım.
BIOS Türü Insyde EFI
BIOS Sürümü Q3H53
UEFI Boot Hayır
BIOS'umu güncellemek istiyorum. Recep Bey sizin paylaşmış olduğunuz linkler kırılmış ve konu yoruma kapatılmış. Bu yüzden yeni konu açtım. Yardımcı olursanız sevinirim, diğer arkadaşlara da faydalı olacağını düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Önermiyoruz ancak Casper Yetkili Servislerinde 20₺ ücret karşılığında BIOS güncelleştiriliyor. Ki ne kadar etkisi olur muamma. Casper almak başlı başına bir hatadır zaten . Casper/Exper anakartlara BIOS güncellemesi beklemeyin...
Önermiyoruz ancak Casper Yetkili Servislerinde 20₺ ücret karşılığında BIOS güncelleştiriliyor. Ki ne kadar etkisi olur muamma. Casper almak başlı başına bir hatadır zaten . Casper/Exper anakartlara BIOS güncellemesi beklemeyin...
Zamanında hata yapıp aldık 7 senedir kullanıyorum memnunum açıkçası performansından . . .
Kardeş, @Recep Baltaş anlatmış ama yapamadım. Bir el atsan. Flash disk i ayarladım sanırsam. Bios ayarlarına girip nasıl güncelleme yapacağım. bilemedim
BIOS Türü Insyde EFI
BIOS Sürümü Q3H53
UEFI Boot Hayır
Hallettim kardeş ben. Recep beyin verdiği yönergeleri izle. PC yi yeniden başlat. F12 = Boot menü ye gir. Flash diski seç. Açılan siyah ekrana 02 yaz ve enter a bas. Bitti Hayırlı olsun.
Hallettim kardeş ben. Recep beyin verdiği yönergeleri izle. PC yi yeniden başlat. F12 = Boot menü ye gir. Flash diski seç. Açılan siyah ekrana 02 yaz ve enter a bas. Bitti Hayırlı olsun.Eki Görüntüle 257817
s.a usb bellek bootlu içine dosyaları attım f12den başlattım ventoy ile seçtim siyah ekran geliyor bi yerde tuşlar basmıyor yani görmüyor dosyaları rufusta ıso dosyası olcak diyor.