Merhaba arkadaşlar. Casper marka dizüstü bilgisayarın güncel bios sürümü var mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.
Anakart maksimum 8gb destekliyor 1333mhz frekansı 2 tane 4gb ram almayı düşünüyorum marka model tavsiyelerinizi bekliyorum. Şu an pcde 1066mhz frekansında 2+1 3gb ram var.
[ BIOS ] BIOS Özellikleri: Sağlayıcı INSYDE Sürüm Q3G91 Yayım Tarihi 05/14/2010 Boyut 1536 KB Açılış Sürücüleri Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM Yetenekler Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, EDD, BBS Desteklenen Standardlar DMI, ACPI Genişleme Yeteneği PCI, USB Virtual Machine Hayır BIOS Üreticisi: Firma Adı Insyde Software Corp. Ürün Bilgisi UEFI BIOS for Mobile, Desktop, Embedded and Server Platforms - InsydeH2O BIOS Yükseltmeleri Instant BIOS Updates from BIOSAgentPlus and AIDA64
[ Bellek Denetleyici ] Bellek Denetleyicisi Özellikleri: Hata Tespit Yöntemi Yok Hata Düzeltme Yok Desteklenen Bellek Aralığı 1-Way Şu Anki Bellek Aralığı 1-Way En Büyük Bellek Modülü Boyutu 8192 MB Bellek Yuvaları 2
İşlemci Özellikleri: Üretici Intel(R) Corporation Sürüm Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz Fiyat Etiketi FFFF Dış Saat 1066 MHz En Yüksek Saat 1600 MHz Şu Anki Saat 1596 MHz Tür Central Processor Voltaj 1.2 V Durum Etkin Yükseltme ZIF Soket Adı CPU HTT / CMP Birimleri 2 / 4 Yetenekler 64-bit
Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2014