sdstc
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Acer Nitro 5 AN515-46 32GB (21.000TL)
AMD Ryzen 7 6800H
RTX 3050TI
Mükerrer oluşmaması için konu açmak istemedim ancak onlarca aynı konudan açılmış ben de açmak zorunda kaldım dikkat çekebilmek için.
casper tarafından gönderilen "dosflash.exe" "bios.cap"
64bitte exe çalışmadı 32bit kurup çalıştırdım, dos ortamında açmalısınız diye uyarı verdi.
Rufus ile dos olarak biçimlendirdim sonra BIOS dosyalarını kopyaladım bu menüde kaldım, hangi komut gireceğimi bulamadım.
Yine Rufus ile "Win98 dos" indirerek önyükleme yaptım sonra BIOS'ları kopyaladım hemen hemen aynı menüler geldi ama komut kısmında tıkandım.İnternetten araştırdığım birçok komut denedim olmadı.
Türkçemize saygı çerçevesinde İngilizce kelimeler kullanmamaya özen gösteriyorum. Sevgiler.
milletin gereksiz konularından yer bulmak gerçeken çok zor.
LÜTFEN KONUYU SİLİNİZ
casper tarafından gönderilen "dosflash.exe" "bios.cap"
64bitte exe çalışmadı 32bit kurup çalıştırdım, dos ortamında açmalısınız diye uyarı verdi.
Rufus ile dos olarak biçimlendirdim sonra BIOS dosyalarını kopyaladım bu menüde kaldım, hangi komut gireceğimi bulamadım.
Yine Rufus ile "Win98 dos" indirerek önyükleme yaptım sonra BIOS'ları kopyaladım hemen hemen aynı menüler geldi ama komut kısmında tıkandım.İnternetten araştırdığım birçok komut denedim olmadı.
Türkçemize saygı çerçevesinde İngilizce kelimeler kullanmamaya özen gösteriyorum. Sevgiler.
milletin gereksiz konularından yer bulmak gerçeken çok zor.
LÜTFEN KONUYU SİLİNİZ
Son düzenleme: