tet
Hectopat
Arkadaşlar, elimde Casper bir bilgisayar var ve bu bilgisayara bana tarif edildiğine göre CD'siz USB'siz sıfırlama formatı atılmaya çalışmış fakat işlem çok uzun sürmüş, daha sonra bir ekran gelmiş, bu ekranda çıkan seçeneği enter ile onaylamışlar. Onaylamadan sonra "bu bilgisayarı sıfırla" başlığı altında şöyle bir yazı çıkmış "bilgisayarınız sıfırlanmış ancak kişisel dosyalarınızın tamamını kaldıramadık. Bu bilgisayarı başkasına vermek veya geri dönüşüme göndermek istiyorsanız, yeniden sıfırlamayı deneyin" ve bir "anladım" seçeneği varmış.
Anladım seçilince siyah ekran ve bir yükleme çubuğu gelmiş bu çubuk %42'de saatlerce takılı kalmış ama sonlanmamış. En sonunda da bilgisayar kapanıp açılmış ve Boot menu - app menu gelmiş ordan da PC BIOS'a falan yönlendiriyor.
Ben şimdi bu bilgisayara içinde Windows 10 kurulumu olan USB takıyorum açılırken USB'den açılmasını ayarlıyorum ama bir türlü format atılmıyor bilgisayar kendini yeniden başlatıp duruyor. Tek görebildiğim Casper yazısı ve sanki açılacakmış gibi sürekli dönen bir simge. ( Bu arada USB ile çok yakın zamanda farklı bir PC'ye Windows 10 formatı atıldı zaten yani USB içinde Windows10 var bu konuda bir sıkıntı yok )
Sizce sorun nerede ne yapmalıyım?
Anladım seçilince siyah ekran ve bir yükleme çubuğu gelmiş bu çubuk %42'de saatlerce takılı kalmış ama sonlanmamış. En sonunda da bilgisayar kapanıp açılmış ve Boot menu - app menu gelmiş ordan da PC BIOS'a falan yönlendiriyor.
Ben şimdi bu bilgisayara içinde Windows 10 kurulumu olan USB takıyorum açılırken USB'den açılmasını ayarlıyorum ama bir türlü format atılmıyor bilgisayar kendini yeniden başlatıp duruyor. Tek görebildiğim Casper yazısı ve sanki açılacakmış gibi sürekli dönen bir simge. ( Bu arada USB ile çok yakın zamanda farklı bir PC'ye Windows 10 formatı atıldı zaten yani USB içinde Windows10 var bu konuda bir sıkıntı yok )
Sizce sorun nerede ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: