FERTUNE Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 2 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Casper VIA 40l satın aldım ve pişman oldum. Tablet SIM kart destekliyor internete giriyor ama SMS gelmiyor. Bununla ilgili ne yapabilirim?
Merhaba, Casper VIA 40l satın aldım ve pişman oldum. Tablet SIM kart destekliyor internete giriyor ama SMS gelmiyor. Bununla ilgili ne yapabilirim?
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 2 Temmuz 2024 #2 FERTUNE dedi: Merhaba, Casper VIA 40l satın aldım ve pişman oldum. Tablet SIM kart destekliyor internete giriyor ama SMS gelmiyor. Bununla ilgili ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tabletler SMS desteklemiyor bildiğim kadarıyla. SIM takılıyor ama data olarak kullanıyorsunuz sadece.
FERTUNE dedi: Merhaba, Casper VIA 40l satın aldım ve pişman oldum. Tablet SIM kart destekliyor internete giriyor ama SMS gelmiyor. Bununla ilgili ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tabletler SMS desteklemiyor bildiğim kadarıyla. SIM takılıyor ama data olarak kullanıyorsunuz sadece.
FERTUNE Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 2 Temmuz 2024 #3 ROM ile falan çözülebilir mi
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 3 Temmuz 2024 #4 FERTUNE dedi: ROM ile falan çözülebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.