T Tarık Batıkan Canlı Hectopat Katılım 14 Haziran 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar ben büyük bir hata yaptım ve Casper tablet aldım ama 5 ay sonra şarj almama yazdım başladı. Nedeni nedir? Lütfen cevap verin Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2015
Arkadaşlar ben büyük bir hata yaptım ve Casper tablet aldım ama 5 ay sonra şarj almama yazdım başladı. Nedeni nedir? Lütfen cevap verin
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 11 Eylül 2015 #2 Birden fazla nedeni olabilir, en iyisi servisin görmesi olacaktır.
T Tarık Batıkan Canlı Hectopat Katılım 14 Haziran 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #3 Silinen üye dedi: Birden fazla nedeni olabilir, en iyisi servisin görmesi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Servise gönderirsem zaten yeni tablet parası isterler O yüzden gönderemiyoruz
Silinen üye dedi: Birden fazla nedeni olabilir, en iyisi servisin görmesi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Servise gönderirsem zaten yeni tablet parası isterler O yüzden gönderemiyoruz
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 11 Eylül 2015 #4 5 ay sonra şarj almamaya başladı demişsiniz, sanırım 5 ay oldu alalı. Eğer öyle ise para almazlar, çünkü garantisi olur.
5 ay sonra şarj almamaya başladı demişsiniz, sanırım 5 ay oldu alalı. Eğer öyle ise para almazlar, çünkü garantisi olur.
T Tarık Batıkan Canlı Hectopat Katılım 14 Haziran 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #5 Silinen üye dedi: 5 ay sonra şarj almamaya başladı demişsiniz, sanırım 5 ay oldu alalı. Eğer öyle ise para almazlar, çünkü garantisi olur. Genişletmek için tıkla... Düşündümde bence şarj almaması daha iyi çünkü tablet çok yavaştı ve ben sinir krizi geçiriyordum tablet bozulunca hayatım renklendi kamu spotu: Casper almayın !!!!
Silinen üye dedi: 5 ay sonra şarj almamaya başladı demişsiniz, sanırım 5 ay oldu alalı. Eğer öyle ise para almazlar, çünkü garantisi olur. Genişletmek için tıkla... Düşündümde bence şarj almaması daha iyi çünkü tablet çok yavaştı ve ben sinir krizi geçiriyordum tablet bozulunca hayatım renklendi kamu spotu: Casper almayın !!!!