Casper VIA A3 Plus alınır mı?

Makaleler
2
Arkadaşlar selam. Bu konuyu kendim için veya herhangi biri için açmadım. Ben kullandığım telefondan memnunum lakin bu ara o kadar çok reklam yaptılar ki, merak ettim. Bir de yerli diye bağırıp çağırıyorlar üstelik.

2700 TL gibi bir fiyatı var. MediaTek MT6771 kullanılmış, bu da kanımca Snapdragon tarafında 660'a dengeleniyor. 6GB RAM'e sahip. Çift kamera ve ayrıca yapay zeka da olduğunu söylenmekte. Kasası da şaşırtmadı, trendlere uymuş.

Yerli malı adı altında üretim yapan bir firmadan, bu sefer biraz daha hoş bir telefon çıkmış diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu duruma?

Not: Bu fiyata, Huawei yada Xiaomi gibi markalardan daha güzel, daha çok f/p etiketine yakışır telefonlar alınabilir tabii. Sadece yerli malı altında bir yorum yapmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınmaz. Casper'in ürünlerinin kalitesi tartışılır. Bence riske girmeyin o fiyata şu anda popüler olan Xiaomi modellerinden birisini alın.

Via A3 modelini şu anda kullanmaktayım. Telefon her ihtiyacımı karşılıyor. Telefonu kullanırken premium bir his veriyor.

F/P olarak çok iyi bir telefon. Gerçi ben satın aldığımda 2699 TL'den aldım. Şu anda 3200 TL fiyatı. 3200 lira ile daha farklı cihaz alabilirsin.

Yerli ürün adı altında çıkarılan bu ürünün, fiyatı anormal düzeyde pahalı olmasının nedeni firmanın aç gözlü ve fırsatçılığı ile bağdaştırıyorum.

Vestel dahi vergi indiriminden yararlanmaya çalışmak yerine ithal markalardan ekstra vergi alınmasını öneren bir firmadır.

@THE_MILLER karıştırıyor olabilirim kusuruma bakmayın bir moderatör arkadaş VİA A3 cihazını deneyimleme fırsatı yakalamıştı. Bu süreçte beğenmediğiz noktalar ortaya çıktı mı merak ettim.

One Plus firmasından sonra demek Casper'in adı veri sızdırma işine karıştı bunu bilmiyordum.

Parasına göre alınabilir fakat o fiyata dediğiniz gibi kesinlikle ben Xiaomi alırdım. Adamlar daha geçen gün açıkladılar, telefonlarımızın fabrika çıkış fiyatı yeni bir teknoloji ya da olağanüstü bir şey olmadıkça 700 dolar bandını aşmayacak diye.

Casper yerli malı olabilir ama parçaları kalitesiz, servis kalitesi kötü, ileride kaliteyi arttırıp makul fiyata satılırsa neden alınmasın?

Yorumlarınız için teşekkür ederim lakin kendim için sormadım, almayı düşünen arkadaşlar için bir konu açmak istedim.

Bence de Xiaomi almalısın. Ama illa yerli istiyorsan Vestel al derim. Çünkü Casper'a göre daha yerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…