Casper Via A3 Plus Alınır mı?

Yusuf Basci

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar Casper via a 3 Plus özelliklerine göre ucuz bir fiyatta 1500 TL'de satıştaydı sizce bu telefon alınır mı? İnternette alanların şikayetlerini göremedim alınırsa neden alınır alınmazsa neden alınmaz ve başka 1600 TL altı önerebileceği bir telefon varmı

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır tabiki. F/P telefonlar bunlar. Bir Casper karşıtlığıdır gidiyor.

Gayet kaliteli cihaz ayrıca xiaomi çok iyi diye bi kaide yok ben böyle çöp teknik servis görmedim plastik çaka çaka bir hal oldurlar.

Yerli sermayeye destek olmak istiyorsan alınabilecek bir telefon. Orta halli bir kullanıcı isen veya babana annene alınıyorsa alınabilir.
Ama teknolojiyi takip eden kişiler pek sevmez ve önermez o telefonu.
Neden dersen MediaTek işlemcisi var o fiyat bandında Snapdragon 710 ve üstü işlemciler isterler. Şarjının USB-Type-C olması bir avantaj ama 3000 mAH pek yeterli bir batarya değil gibi.
Ekranı Cornig Gorilla Glass 3 biraz eski kalıyor yeni nesil telefonlarda 6 oldu sağlamlığı zayıf yani.
Hızlı şarj yok.
3.5mm jak girişi yok.
NFS yok .
Bluetoot 5.0 yok.
4k Video özelliği yok.
4G indirme ve upload hızları çok düşük.
Android 8.1 Oreo ile geliyor 1-2 haftaya Android 10 çıkacak.
Ve sizin için ne kadar önemli bilmem ama bence önemli bir detay bildirim ışığı yok.
Benim başlıca gördüğüm eksileri bunlar. Az daha ekleyip ve biraz bekleyip Xiaomi Redmi Note 8 almanı öneririm.

1500 TL'ye bunların olmaması normal değil mi?

1500 TL'ye bunların olmaması normal değil mi?
Konunun başında orta halli bir kullanıcı isen alınabilir diyorum zaten. Eksiklerinide satıyorum. Bence yeni nesil telefonlarda çoğu olması gereken özellikler. Bütçesiniz en kötü 2000TL üstüne çıkarıp. Az daha donanımlı ve ileriye dönük telefon almasını önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…