Casper VIA A3 Plus garanti kapsamında olmasına rağmen yapılmıyor

Dnzkyz1201

Femtopat
Arkadaşlar Casper VIA A3 Plus telefonumun ahizesinden çok az ses geliyor ve ses kısma tuşu bozuldu. Garantiye götürdüm 15-20 gün civarı ellerinde tutup sonra kullanıcı hatası deyip bir üst modeli önerdiler. Telefonu çok titiz kullanmama rağmen. Sizce ben bunlara dava açmalı mıyım?

Tamamen palavra atıyorlar. Lanet bir servisleri var sadece paragözler. İstersen tüketici hakem heyetine başvur. Bundan sonra da Casper marka bir şey almamanı tavsiye ederim.
Bu arada telefonu ahizeden sesi az geliyor diye yolladim, bugün geri iade ettiler. Şu an da ses hiç gelmiyor bu bir. Telefonu gönderdiğim de açma kapama tuşu gayet düzgün çalışıyordu bana geri geldiğinde tuş takılmış durumda geldi aşırı zor açılıyor telefon bu iki. Ve telefonu gönderdiğimde arka yüz gayet düzgündü bana geri gelince sağ altti hafif aşınmış durumda geldi bu da 3. Babam avukatlık bürosunda çalışıyor direk Casper ın kendisine dava açıp para iadesi istiycem. Bu davayı kazanırsam sonra tazminat davası da açmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı