Casper Via A3 Plus Soru-Cevap

abaka

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Via A3 Plus modeli, Casper markasının yeni Android cihazı. Bu cihazı almak için araştıran veya araştırırken kafasına takılan sorusu olan arkadaşlar var ise severek bu sorularınızı cevaplandırabilirim.

Yaklaşık 15 gündür Via A3 Plus modelini kullanmaktayım. Şu ana kadar cihazdan oldukça memnun kaldım. Ben satın aldığımda 2699 TL üzerinden almıştım. Fiyat/Performans olarak gayet iyi bir cihaz.

Sorularınız var ise seve seve cevaplandırabilirim.

İyi günler arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direk olarak bu ürünü araştırmıyorum ancak karşılaştırma listelerimde birçok kez bulundu. Sadece teknik bilgileri kullanarak karşılaştırma yaptığım için bazı eksiklerim oluyor. Kullanışta merak ettiğim genel uygulamaların kullanım rahatlığı/akıcılığı nasıl? Ayrıca kamera performansı ne düzeyde? Son zamanlarda fotoğraf performansı telefonlara çok ön plana çıktı da.

Selamlar.

Uygulamalar çok akıcı, resmen yağ gibi akıyor diyebilirim.

Kamera performansı gündüz çekimlerinde orta segmentin bir tık üzerinde diye söyleyebilirim. Amiral gemiler ile kamerası karşılaştırılmamalı bence.

Gece çekimleri konusunda beklentilerimi fazla karşıladığını söyleyemem. Gece çekimlerinde, Yapay Zeka, ortamın gece olduğunu anlayıp fotoğrafı ona göre düzenliyor. Bir tık iyileştiriyor.

Kardeş bendede VIA A1 Plus var. Kamerada odaklama sorunu var. İlla ben ekrana dokunup odaklayıp görüntü netleşecek. O şekilde temiz fotoğraf çekebiliyorum. Aynı durum VIA A3 Plus'da var mı acaba?

Ben kendimi ikna edebilseydim general mobile gm 9 pro alıyordum çok sevmiştim cihazı ama yine son noktaya gelince alamadım nedense başka bi telefon aldım [emoji6]

Kardeş bendede VIA A1 Plus var. Kamerada odaklama sorunu var. İlla ben ekrana dokunup odaklayıp görüntü netleşecek. O şekilde temiz fotoğraf çekebiliyorum. Aynı durum VIA A3 Plus'da var mı acaba?

Selamlar kardeşim.

Yüzü veya herhangi bir cismi algıladığı zaman otomatik odak yapıyor. Az önce denedim. En azından bendeki cihazda böyle oldu.

Bende Via A3 plus var telefon Google Play'dan indirme yapmıyor indiriliyor diyip indirmiyor telefonu 5 defa sıfırladim ama belli zaman sonra yine aynı be yapabilirim bu konuda

Bende Via A3 plus var telefon Google Play'dan indirme yapmıyor indiriliyor diyip indirmiyor telefonu 5 defa sıfırladim ama belli zaman sonra yine aynı be yapabilirim bu konuda

Selam.

Kullandığın cihaza özel bir problem olabilir bu olay. Telefonumda böyle bir sıkıntıyla hiç karşılaşmadım. Bu yüzden çözüm için fikir öneremiyorum.

Casper müşteri hizmetleri ile iletişime geç istersen. Onlar sana detaylı dönüş yapabilir.

merhaba, ben de almayı düşünüyorum fakat şikayetvar.com da çok fazla teknik servis sorunu olduğunu gördüm, kiminin ekranı çizikler içinde kiminin kapağı kırık vs. vs.. Açıkçası vazgeçtim casterdan

Selam dostum.

Açıkça söylemek gerekirse bu telefon, kafamdaki kötü Casper algısını yıkmayı başardı diyebilirim. 14 aydır telefonu kullanıyorum. Deyim yerindeyse taş gibi çıktı. Ne bir kırık ne de bir çizik mevcut.

Kasanın mikrofon yerlerinde kullanıma bağlı bir solma mevcut. Ama bunun dışında hiçbir yerinde bir şey bulunmuyor.

Bu telefondan önce Lg G3 kullanıyordum. Bu telefona geçince NFC özelliği hariç diğer özellikler açısından bir yokluk çekmedim. Beni idare ediyor.

Dediğin gibi serviste sorun yaşayan arkadaşlar mutlaka vardır. Ama hiç servise göndermediğim için o kısmı bilmiyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…