Mahmutpro Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2024 #1 Bu telefon alınır mı? Ya da 7000 TL civarlarında sağlam, kaliteli ve sıfır bir telefon önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024
Bu telefon alınır mı? Ya da 7000 TL civarlarında sağlam, kaliteli ve sıfır bir telefon önerebilir misiniz?
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.262 Çözümler 2 29 Haziran 2024 #2 Mahmutpro dedi: Bu telefon alınır mı? Ya da 7000 TL civarlarında sağlam, kaliteli ve sıfır bir telefon önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM vs. tabii ilk başta cazip geliyor ama ben elektronikte yerli tavsiye etmiyorum ben olsam bunu düşünürüm Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Mahmutpro dedi: Bu telefon alınır mı? Ya da 7000 TL civarlarında sağlam, kaliteli ve sıfır bir telefon önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM vs. tabii ilk başta cazip geliyor ama ben elektronikte yerli tavsiye etmiyorum ben olsam bunu düşünürüm Xiaomi Redmi Note 9 Pro
K Kaankarakoz Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 Mahmutpro dedi: Bu telefon alınır mı? Ya da 7000 TL civarlarında sağlam, kaliteli ve sıfır bir telefon önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Casper güvenemiyorum ama Yani bu fiyata G99 iyi işlemci Bütçe artırma şansınız varmı?
Mahmutpro dedi: Bu telefon alınır mı? Ya da 7000 TL civarlarında sağlam, kaliteli ve sıfır bir telefon önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Casper güvenemiyorum ama Yani bu fiyata G99 iyi işlemci Bütçe artırma şansınız varmı?
Mahmutpro Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2024 #4 Yok, bütçem bu kadar.
K Kaankarakoz Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #5 Mahmutpro dedi: Yok, bütçem bu kadar. Genişletmek için tıkla... Alın.
serdar0845 Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #6 Kaankarakoz dedi: Alın. Genişletmek için tıkla... Hocam, bende bundan almayı düşünüyorum bütçem çıkabilir ne tavsiye edersiniz Xiaomi Redmi 14C, Tecno Spark 30C, Casper VIA A40 bu telefonların arasında kaldım. Mahmutpro dedi: Yok, bütçem bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam, aldınız mı memnun musunuz?
Kaankarakoz dedi: Alın. Genişletmek için tıkla... Hocam, bende bundan almayı düşünüyorum bütçem çıkabilir ne tavsiye edersiniz Xiaomi Redmi 14C, Tecno Spark 30C, Casper VIA A40 bu telefonların arasında kaldım. Mahmutpro dedi: Yok, bütçem bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam, aldınız mı memnun musunuz?