FikirleriAlalım Hectopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #11 bunualaman dedi: Tahmin ettiğimden farklı derlenmiş. Daha eski bir twrp sürümüyle deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Casper via e2 için başka TWRP yok veya ben bulamadım.
bunualaman dedi: Tahmin ettiğimden farklı derlenmiş. Daha eski bir twrp sürümüyle deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Casper via e2 için başka TWRP yok veya ben bulamadım.
yunusaskan1626 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #12 FikirleriAlalım dedi: Casper VIA E2 için başka TWRP yok veya ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mevcut kullandığınız TWRP'yi atabilir misiniz acaba?
FikirleriAlalım dedi: Casper VIA E2 için başka TWRP yok veya ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mevcut kullandığınız TWRP'yi atabilir misiniz acaba?
S SalemCounter Kilopat Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #13 Arkadaşlar merhaba ben de bu cihaza uzun zamandır Custom rom arıyorum yardımcı olabilecek var mı?