Gokhan_41 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 117 25 Ocak 2022 #21 Braxtor dedi: Peki hocam şu an PC başında değilim akşam dener size geri dönüş yaparım ilgi alakanız için çok teşekkür ediyorum, umarım çabalarınız sayesinde cihaza root atmış oluruz. Bakmadığım yer izlemediğim video kalmadı ama bir türlü root atamadım şu cihaza. Genişletmek için tıkla... Casper VIA A1 için ben port etmiştim zamanında
Braxtor dedi: Peki hocam şu an PC başında değilim akşam dener size geri dönüş yaparım ilgi alakanız için çok teşekkür ediyorum, umarım çabalarınız sayesinde cihaza root atmış oluruz. Bakmadığım yer izlemediğim video kalmadı ama bir türlü root atamadım şu cihaza. Genişletmek için tıkla... Casper VIA A1 için ben port etmiştim zamanında
Braxtor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #22 Gokhan_41 dedi: Casper VIA A1 için ben port etmiştim zamanında Genişletmek için tıkla... Benim cihaz için de port edebilir misiniz?
Gokhan_41 dedi: Casper VIA A1 için ben port etmiştim zamanında Genişletmek için tıkla... Benim cihaz için de port edebilir misiniz?
Gokhan_41 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 117 25 Ocak 2022 #23 Braxtor dedi: Benim cihaz için de port edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bayağı oldu yapmayalı bıraktım o işleri yapsamda garanti veremem sıkıntı falan çıkarır o topa giremem.
Braxtor dedi: Benim cihaz için de port edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bayağı oldu yapmayalı bıraktım o işleri yapsamda garanti veremem sıkıntı falan çıkarır o topa giremem.
Braxtor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #24 Gokhan_41 dedi: Bayağı oldu yapmayalı bıraktım o işleri yapsamda garanti veremem sıkıntı falan çıkarır o topa giremem. Genişletmek için tıkla... En fazla ne sorun çıkabilir ki . Peki yapabilecek yok mu ya bayadır uğraşıyorum bunun için.
Gokhan_41 dedi: Bayağı oldu yapmayalı bıraktım o işleri yapsamda garanti veremem sıkıntı falan çıkarır o topa giremem. Genişletmek için tıkla... En fazla ne sorun çıkabilir ki . Peki yapabilecek yok mu ya bayadır uğraşıyorum bunun için.
Gokhan_41 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 117 25 Ocak 2022 #25 Braxtor dedi: En fazla ne sorun çıkabilir ki . Peki yapabilecek yok mu ya bayağıdır uğraşıyorum bunun için. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum vallahi arastırman lazım elinde stock recovery. İmg dosyan mevcut ise bakarım bende denerim en azından.
Braxtor dedi: En fazla ne sorun çıkabilir ki . Peki yapabilecek yok mu ya bayağıdır uğraşıyorum bunun için. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum vallahi arastırman lazım elinde stock recovery. İmg dosyan mevcut ise bakarım bende denerim en azından.
Braxtor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #26 Gokhan_41 dedi: Bilmiyorum vallahi arastırman lazım elinde stock recovery. İmg dosyan mevcut ise bakarım bende denerim en azından. Genişletmek için tıkla... Stock recovery dosyası var bende ama başka cihazdan çekme yani kendi cihazımın değil.
Gokhan_41 dedi: Bilmiyorum vallahi arastırman lazım elinde stock recovery. İmg dosyan mevcut ise bakarım bende denerim en azından. Genişletmek için tıkla... Stock recovery dosyası var bende ama başka cihazdan çekme yani kendi cihazımın değil.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #27 Braxtor dedi: Stock recovery dosyası var bende ama başka cihazdan çekme yani kendi cihazımın değil. Genişletmek için tıkla... TWRP'ye gerek yok ROM için. ADB sideload ile de ROM yükleyebiliyorsun.
Braxtor dedi: Stock recovery dosyası var bende ama başka cihazdan çekme yani kendi cihazımın değil. Genişletmek için tıkla... TWRP'ye gerek yok ROM için. ADB sideload ile de ROM yükleyebiliyorsun.
Gokhan_41 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 117 25 Ocak 2022 #28 Braxtor dedi: Stock recovery dosyası var bende ama başka cihazdan çekme yani kendi cihazımın değil. Genişletmek için tıkla... Tamam aynı cihaz ise sorun yok her e3 cihazına ayrı recovery olmuyor zaten Android sürümün nedir 9.0 mı ?
Braxtor dedi: Stock recovery dosyası var bende ama başka cihazdan çekme yani kendi cihazımın değil. Genişletmek için tıkla... Tamam aynı cihaz ise sorun yok her e3 cihazına ayrı recovery olmuyor zaten Android sürümün nedir 9.0 mı ?
Braxtor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #29 Gokhan_41 dedi: Tamam aynı cihaz ise sorun yok her e3 cihazına ayrı recovery olmuyor zaten Android sürümün nedir 9.0 mı ? Genişletmek için tıkla... Evet android 9
Gokhan_41 dedi: Tamam aynı cihaz ise sorun yok her e3 cihazına ayrı recovery olmuyor zaten Android sürümün nedir 9.0 mı ? Genişletmek için tıkla... Evet android 9
Gokhan_41 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 117 26 Ocak 2022 #30 Braxtor dedi: Evet Android 9 Genişletmek için tıkla... İstersen bir tane deneyeyim TWRP ama sıkıntı çıkar mı bilmiyorum riski göze alırsan yapayım tester olursan denersin.
Braxtor dedi: Evet Android 9 Genişletmek için tıkla... İstersen bir tane deneyeyim TWRP ama sıkıntı çıkar mı bilmiyorum riski göze alırsan yapayım tester olursan denersin.