çaresiz1432 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar VIA'e 30 nasıldır? Orta ayarlarda PUBG dışında tüm oyunları oynatsın yeter. Bütçe düşük olduğu için tavrınızı anlarım ama bütçe maalesef böyle. Oynayacağm oyunlar şöyle; Truckers of europe 3 Truck simulatmr Ultimate. PES 2023 Mobile. FIFA Mobile.
Arkadaşlar VIA'e 30 nasıldır? Orta ayarlarda PUBG dışında tüm oyunları oynatsın yeter. Bütçe düşük olduğu için tavrınızı anlarım ama bütçe maalesef böyle. Oynayacağm oyunlar şöyle; Truckers of europe 3 Truck simulatmr Ultimate. PES 2023 Mobile. FIFA Mobile.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #2 Kötü bir cihaz alınmaz.
tkar Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Gayet güzel bir cihazmış.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.334 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #4 tkar dedi: Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Gayet güzel bir cihazmış. Genişletmek için tıkla... Kötü maalesef.
tkar dedi: Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Gayet güzel bir cihazmış. Genişletmek için tıkla... Kötü maalesef.
tkar Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #5 BehzatAmirim dedi: Kötü maalesef. Genişletmek için tıkla... Kullandınız mı? Kötü yanları neler sizce?
BehzatAmirim dedi: Kötü maalesef. Genişletmek için tıkla... Kullandınız mı? Kötü yanları neler sizce?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.334 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #6 tkar dedi: Kullandınız mı? Kötü yanları neler sizce? Genişletmek için tıkla... Kasa kalitesi ghost screen ve kendi kendine kapanıp açılma sorunları vs.
tkar dedi: Kullandınız mı? Kötü yanları neler sizce? Genişletmek için tıkla... Kasa kalitesi ghost screen ve kendi kendine kapanıp açılma sorunları vs.
tkar Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #7 BehzatAmirim dedi: Kasa kalitesi ghost screen ve kendi kendine kapanıp açılma sorunları vs. Genişletmek için tıkla... Bende hiçbiri yok.
BehzatAmirim dedi: Kasa kalitesi ghost screen ve kendi kendine kapanıp açılma sorunları vs. Genişletmek için tıkla... Bende hiçbiri yok.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 9 Ekim 2022 #8 tkar dedi: Bende hiçbiri yok. Genişletmek için tıkla... Çöp ötesi bir cihaz.
tkar Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #9 Cingöz Recai dedi: Çöp ötesi bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Kullandınız mı? Neye göre çöp ötesi?
Cingöz Recai dedi: Çöp ötesi bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Kullandınız mı? Neye göre çöp ötesi?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.334 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #10 tkar dedi: Kullandınız mı? Neye göre çöp ötesi? Genişletmek için tıkla... Genel olarak.