ArmiYT Femtopat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Arkadaar Casper VIA E4 bir telefonum var ve oyun oynuyorum, haz almıyorum. Telefon Hz az gibi geliyor. Acaba telefonumun Hz nasıl ayarlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2023
Arkadaar Casper VIA E4 bir telefonum var ve oyun oynuyorum, haz almıyorum. Telefon Hz az gibi geliyor. Acaba telefonumun Hz nasıl ayarlayabilirim?
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 6 Haziran 2023 #2 Ekran Hz'sini panel desteklemiyorsa yükseltemezsin. Donanımsal bir özellik bu.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 6 Haziran 2023 #3 ArmiYT dedi: Arkadaar Casper VIA E4 bir telefonum var ve oyun oynuyorum, haz almıyorum. Telefon Hz az gibi geliyor. Acaba telefonumun Hz nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Telefonunuz en fazla 60Hz destekliyor zaten satbil olarak da öyle çalışarak gelir arttırma yapamazsınız.
ArmiYT dedi: Arkadaar Casper VIA E4 bir telefonum var ve oyun oynuyorum, haz almıyorum. Telefon Hz az gibi geliyor. Acaba telefonumun Hz nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Telefonunuz en fazla 60Hz destekliyor zaten satbil olarak da öyle çalışarak gelir arttırma yapamazsınız.