T TeknoBağımlısı Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:08 #1 Merhabalar. Casper VIA L30 tabletime GSI ROM atmaya çalıştım ve başarısız oldum. Stock ROM linkini bulup paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhabalar. Casper VIA L30 tabletime GSI ROM atmaya çalıştım ve başarısız oldum. Stock ROM linkini bulup paylaşırsanız çok sevinirim.
815867 Decapat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 3.953 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:24 #2 TeknoBağımlısı dedi: Merhabalar. Casper VIA L30 tabletime GSI ROM atmaya çalıştım ve başarısız oldum. Stock ROM linkini bulup paylaşırsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Casper ile iletişime geçerseniz eğer stock ROM salabilirler belki. Başka türlü bulamazsınız.
TeknoBağımlısı dedi: Merhabalar. Casper VIA L30 tabletime GSI ROM atmaya çalıştım ve başarısız oldum. Stock ROM linkini bulup paylaşırsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Casper ile iletişime geçerseniz eğer stock ROM salabilirler belki. Başka türlü bulamazsınız.
T TeknoBağımlısı Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:17 #3 815867 dedi: Casper ile iletişime geçerseniz eğer stock ROM salabilirler belki. Başka türlü bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerinden yazdım. İnşallah gelir.
815867 dedi: Casper ile iletişime geçerseniz eğer stock ROM salabilirler belki. Başka türlü bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerinden yazdım. İnşallah gelir.