F furkan184 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2017 #11 acv dedi: Bana 2 hafta önce bir yerden hediye olarak S18 verildi. Ekran hassaslığı iyi değil. Hoparlörler de tenekeden hallice Genişletmek için tıkla... Hangi duvara kafamı vurayım ben ? 600 lira bütçem var ne alayım? Yardım, imdat!!
acv dedi: Bana 2 hafta önce bir yerden hediye olarak S18 verildi. Ekran hassaslığı iyi değil. Hoparlörler de tenekeden hallice Genişletmek için tıkla... Hangi duvara kafamı vurayım ben ? 600 lira bütçem var ne alayım? Yardım, imdat!!
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 31 Ağustos 2017 #12 furkan184 dedi: Hangi duvara kafamı vurayım ben ? 600 lira bütçem var ne alayım? Yardım, imdat!! Genişletmek için tıkla... Tablet, telefonları takip etmediğimden bilmiyorum. Bir konu açıp öneri isteyebilirsin.
furkan184 dedi: Hangi duvara kafamı vurayım ben ? 600 lira bütçem var ne alayım? Yardım, imdat!! Genişletmek için tıkla... Tablet, telefonları takip etmediğimden bilmiyorum. Bir konu açıp öneri isteyebilirsin.
Bluejay Hectopat Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Kasım 2017 #13 Arkadaslar via L8 aldim fakat hic memnun kalmadim kalitesizlik her halinden belli. sim karti takayim dedim kesinlikle simkart yuvasina oturmuyor. Uyduruk bisey yapmislar. Simdi de iade almiycaklar eminim. Yani paraniza yazik etmeyin
Arkadaslar via L8 aldim fakat hic memnun kalmadim kalitesizlik her halinden belli. sim karti takayim dedim kesinlikle simkart yuvasina oturmuyor. Uyduruk bisey yapmislar. Simdi de iade almiycaklar eminim. Yani paraniza yazik etmeyin