Casper VIA M1 Açıkken Şarj Olmama Sorunu

BaserisX

Kilopat
Daha fazla  
Telefonum açıkken şarj olmuyor fakat kapalıyken oluyor. Yeniden yazılım yükledim, kabloları değiştirdim, şarj aletini değiştirdim sorun aynı. Sizce nasıl çözerim? Sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonum açıkken şarj olmuyor fakat kapalıyken oluyor. Yeniden yazılım yükledim, kabloları değiştirdim, şarj aletini değiştirdim sorun aynı. Sizce nasıl çözerim? Sorun ne olabilir?
Bu noktadan sonrası teknik konular oluyor ve tahminimce senin cihazın garantisi vardır, yapacağın herhangi bir müdahale cihazı garanti dışı bırakır o yüzden garantiye göndermeni tavsiye ederim.

Garantiye göndermeden bir şey yapamaz mıyız?

Garantiye göndermeden bir şey yapamaz mıyız?
Bana göre dışarıdan yapılabilecekleri yapmışsın, bundan sonrası usb soketi, batarya, şarj entegresi vs. Ama sosyalde farklı düşünen arkadaşlar olabilir elbette.

Teknik servise götürmeden önce bir de format atıp dene. Belki sadece format gereklidir.

Format da attım maalesef bir şey olmadı.

Oktay aynı sorun bendede oldu 1haftadr casper m1 bnmki de nasıl çözdün durumu .. Acil cvp bekliyorum. Kardeşim senden özelden msjda atabilirsn ..
0554 290 8225

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…