Casper VIA M1 Kameradaki Toz

• Konuyu başlatan Fro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.032

Fro

Kilopat
Yaklaşık 2 yıldır Casper VIA M1 kullanıyorum. Fazla kamera kullanan biri değilim ama kullandığım zaman kameranın içindeki tozlar görüntüyü etkiliyor. İlk alındığı zamanla arasındaki fark net. Arkada az, ön kamerada daha fazla toz bulunuyor. Şimdi benim sormak istediğim; bu tozları nasıl temizletebilirim, yani servise gitmesi mi gerekli yoksa bir tamircinin yapabileceği kolay bir şey midir? Çünkü servis için 2 hafta beklemek istemiyorum, en kısa yoldan nasıl halledebilirim?
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler [emoji4]

Son düzenleyen: Moderatör:
VIA M1'deki kronik problemlerden birisi de kameralara toz kaçmasıdır. İşte ucuz yollu telefon alayım derken yaşanan durum. Şunu belirteyim ki telefon alırken donanımsal özellikten ziyade tasarım yapısı, işçilik ve yazılımsal destekleri de ön planda tutulmalıdır.

Garanti süresi dolmadı ise servise gönderin, suçlarını kabul ederlerse ücret istemeyeceklerdir. Çünkü tasarım hatası nedeniyle bu durum bu modellerde daha çok görülmekte.

Fakat yapılacak işlem basit. Arka iskeleti söktükten sonra kameralara rahatlıkla erişebilir ve fiber bezle temizleyebilirsin. Normal cep telefonu tamircileri de bunu kısa sürede yapabilirler. Basit işlem.

VIA M1'deki kronik problemlerden birisi de kameralara toz kaçmasıdır. İşte ucuz yollu telefon alayım derken yaşanan durum. Şunu belirteyim ki telefon alırken donanımsal özellikten ziyade tasarım yapısı, işçilik ve yazılımsal destekleri de ön planda tutulmalıdır.

Garanti süresi dolmadı ise servise gönderin, suçlarını kabul ederlerse ücret istemeyeceklerdir. Çünkü tasarım hatası nedeniyle bu durum bu modellerde daha çok görülmekte.

Fakat yapılacak işlem basit. Arka iskeleti söktükten sonra kameralara rahatlıkla erişebilir ve fiber bezle temizleyebilirsin. Normal cep telefonu tamircileri de bunu kısa sürede yapabilirler. Basit işlem.
Tamirciye yaptırdıktan sonra garanti dışında kalma ihtimali oluyor sanırım?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı