tunagnes Hectopat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2018 #1 Merhaba, benim sorunum çok sinir bozucu. Az önce telefonu tamirden aldım, telefon modeli CASPER_VİA_M1. Whatsapp ses kaydı dinlerken ses ahizeden geliyor, eskiden hoparlörden geliyordu.
Merhaba, benim sorunum çok sinir bozucu. Az önce telefonu tamirden aldım, telefon modeli CASPER_VİA_M1. Whatsapp ses kaydı dinlerken ses ahizeden geliyor, eskiden hoparlörden geliyordu.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 24 Nisan 2018 #2 Yakınlık sensöründen o, sensörün tetiklenmemiş olması gerekiyor sesin hoparlörden gelmesi için.
tunagnes Hectopat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2018 #3 89069 dedi: Yakınlık sensöründen o, sensörün tetiklenmemiş olması gerekiyor sesin hoparlörden gelmesi için. Genişletmek için tıkla... nasıl düzelteceğim yani ?
89069 dedi: Yakınlık sensöründen o, sensörün tetiklenmemiş olması gerekiyor sesin hoparlörden gelmesi için. Genişletmek için tıkla... nasıl düzelteceğim yani ?
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 24 Nisan 2018 #4 Ahizenin sağındaki yuvarlatılmış dikdörtgenin yakınında birşey olmasın yeter. Kullandığınız ekran koruyucu kalınsa o da yanıltabilir sensörü.
Ahizenin sağındaki yuvarlatılmış dikdörtgenin yakınında birşey olmasın yeter. Kullandığınız ekran koruyucu kalınsa o da yanıltabilir sensörü.
PİTBULL SAMİ Kilopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 275 Çözümler 2 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2018 #5 Aynı telefona sahibim, şarjı çok çabuk bitiyor. Durduk yere sarj'ı iniyor. Sizde de aynı sorunlar var mı ?
Aynı telefona sahibim, şarjı çok çabuk bitiyor. Durduk yere sarj'ı iniyor. Sizde de aynı sorunlar var mı ?
tunagnes Hectopat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2018 #6 evet PİTBULL SAMİ dedi: Aynı telefona sahibim, şarjı çok çabuk bitiyor. Durduk yere sarj'ı iniyor. Sizde de aynı sorunlar var mı ? Genişletmek için tıkla... var , kullanmasam bile azalıyor ama memnunum 89069 dedi: Ahizenin sağındaki yuvarlatılmış dikdörtgenin yakınında birşey olmasın yeter. Kullandığınız ekran koruyucu kalınsa o da yanıltabilir sensörü. Genişletmek için tıkla... etrafında hiç bir şey yok. Sağında flaş,solunda ön kamera var. Son düzenleme: 26 Nisan 2018
evet PİTBULL SAMİ dedi: Aynı telefona sahibim, şarjı çok çabuk bitiyor. Durduk yere sarj'ı iniyor. Sizde de aynı sorunlar var mı ? Genişletmek için tıkla... var , kullanmasam bile azalıyor ama memnunum 89069 dedi: Ahizenin sağındaki yuvarlatılmış dikdörtgenin yakınında birşey olmasın yeter. Kullandığınız ekran koruyucu kalınsa o da yanıltabilir sensörü. Genişletmek için tıkla... etrafında hiç bir şey yok. Sağında flaş,solunda ön kamera var.