Casper Via M1 Wi-Fi Açınca İnternetin Yavaşlaması

Arslan Akkaya

Hectopat
Daha fazla  
Telefonum Casper Via M1. Şimdi telefonumda Wi-Fi kapalıyken oyun ve internet hızlı ping düşmesi yaşamıyorum ama telefonda Wi-Fi'yi açınca öyle bir yavaşlıyor ki internet bilgisayarda hiçbir şey yapamıyorum. Bilen arkadaşlar 2 dakikasını ayırıp yazsın lütfen.

@Arslan Akkaya sizin durumunuza benzer bir olay yaşadım bir kaç yıl önce. LG Nexus 4 kullandığım zamanlarda, internete bağlandıktan sonra bir başka android cihaz aynı modem üzerinden wi-fi bağlantısı yaparsa internetim yavaşlıyordu Nexus'ta. Çok uzun süre araştırdım, servise gönderdim çare bulunamadı ilk aşamada. Daha sonra kronik bir sorun olduğunu öğrendim. Wi-fi dalgalanması olarak anılan bir sorun varmış meğer. Ve cihazın anakartı değiştirildiği takdirde sorunu çözeriz dedi servis. Ama nafile, o cihazı hala saklarım ama bir düzelme olmadı ne yazık ki. Eğer yeni aldığın bir cihazsa belki benzer bir sorun yaşıyor olabilirsin diye düşünüyorum. Çözüm önerisinde bulunamayacağım ama belki sorunu anlaman için yararım dokunabilir diye düşündüm.
Sevgi ve saygılarımla.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı