cenk1222 Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Merhaba benim Casper VIA M35 telefonum ama Custom ROM atmak istiyorum hatta ROM da buldum LineageOS. Onu kurmak istiyorum ama nasıl kuracağımı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2025
Merhaba benim Casper VIA M35 telefonum ama Custom ROM atmak istiyorum hatta ROM da buldum LineageOS. Onu kurmak istiyorum ama nasıl kuracağımı bilmiyorum.
tnowarlord Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #2 merhabalar hocam, rom atmayı başarabildiniz mi? elinizdeki lineageos rom dosyasını paylaşma şansınız var mı?
merhabalar hocam, rom atmayı başarabildiniz mi? elinizdeki lineageos rom dosyasını paylaşma şansınız var mı?
cenk1222 Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #3 tnowarlord dedi: Merhaba hocam, ROM atmayı başarabildiniz mi? Elinizdeki LineageOS ROM dosyasını paylaşma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef atamadım ama size LineageOS ROM atabilirim.
tnowarlord dedi: Merhaba hocam, ROM atmayı başarabildiniz mi? Elinizdeki LineageOS ROM dosyasını paylaşma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef atamadım ama size LineageOS ROM atabilirim.