Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 7 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar prizde yaklaşık 1-2 saat kadar takılı durdu telefon. En son %69 oldu dahası yok. Neden böyle oldu? Ne gibi bir sorun olabilir?
Arkadaşlar prizde yaklaşık 1-2 saat kadar takılı durdu telefon. En son %69 oldu dahası yok. Neden böyle oldu? Ne gibi bir sorun olabilir?
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 17 7 Ocak 2020 #2 Bunun A'dan tut Z'ye türlü türlü sebebi olabilir. Başka adaptör, olmazsa başka kablo ile deneyin. En azından sıkıntı cihazda mı onu anlamış oluruz.
Bunun A'dan tut Z'ye türlü türlü sebebi olabilir. Başka adaptör, olmazsa başka kablo ile deneyin. En azından sıkıntı cihazda mı onu anlamış oluruz.
Sandy Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 144 Çözümler 1 7 Ocak 2020 #3 Bataryayı Çıkarıp taktınmı? eğer içerde temassızlık sıkıntısı varsa çok çekersin.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 7 Ocak 2020 #4 Hateツ dedi: Bataryayı Çıkarıp taktınmı? eğer içerde temassızlık sıkıntısı varsa çok çekersin. Genişletmek için tıkla... Telefonun bataryasını açamıyorum. Açma yeri yok.
Hateツ dedi: Bataryayı Çıkarıp taktınmı? eğer içerde temassızlık sıkıntısı varsa çok çekersin. Genişletmek için tıkla... Telefonun bataryasını açamıyorum. Açma yeri yok.
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2020 #5 etlasuuk dedi: Telefonun bataryasını açamıyorum. Açma yeri yok. Genişletmek için tıkla... telefoncular açıyo ama tanıdığın birine gitmeni tavsiye ederim
etlasuuk dedi: Telefonun bataryasını açamıyorum. Açma yeri yok. Genişletmek için tıkla... telefoncular açıyo ama tanıdığın birine gitmeni tavsiye ederim