Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Bedava Casper Via T7 geldi. Satsam mı satmasam mı? Satsan para etmez, kalsa değer etmez.
Not: (Cihaz kutusundadır hiç açılmamışdır.)
Biri bana Casper deyince kaçmaya çalışıyorum zaten. Belki piyasasının biraz aşağı fiyatına satabilirsin. Zaten kendin demişsin "Satsan para etmez, kalsa değer etmez." diye. İhtiyacın arsa kullan diğer türlü sat.
Casper ı normal şartlarda tavsiye etmem. Ama madem bedava geldi, yeni telefona ihtiyacın var ise kullan. İhtiyacın yok ise satabilirsin. Tabi şöyle bir söz vardır:
(Bedava sirke baldan tatlıdır)
Biri bana Casper deyince kaçmaya çalışıyorum zaten. Belki piyasasının biraz aşağı fiyatına satabilirsin. Zaten kendin demişsin "Satsan para etmez, kalsa değer etmez." diye. İhtiyacın arsa kullan diğer türlü sat.
Casper ı normal şartlarda tavsiye etmem. Ama madem bedava geldi, yeni telefona ihtiyacın var ise kullan. İhtiyacın yok ise satabilirsin. Tabi şöyle bir söz vardır:
(Bedava sirke baldan tatlıdır)
Sıfır fiyatına biraz zor satılır. İmkansız demiyorum, ama zor. Fiyatı biraz düşürüp satmaya çalışabilirsiniz. Alıcı çıkar ise bir miktar pazarlık yapar, orta yolu bulur, ürünü satarsın.
Sahibinden.com a ilan verebilirsiniz. Ayrıca Sosyalde, Donanımhaber forumda ve diğer forumlara ilan verebilirsiniz. Sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. İlla ki alıcı çıkacaktır.