G GGGuardianGGG Hectopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 3 25 Şubat 2018 #1 Kingo Root indirdim ve %95'e kadar gelip tablet reset atıyor, %100 olmuyor. Başka Root programları denedim, önerebileceğiniz uygulama varsa belirtin. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2018
Kingo Root indirdim ve %95'e kadar gelip tablet reset atıyor, %100 olmuyor. Başka Root programları denedim, önerebileceğiniz uygulama varsa belirtin.
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 25 Şubat 2018 #2 GGGuardianGGG dedi: Kingo Root indirdim ve %95'e kadar gelip tablet reset atıyor, %100 olmuyor. Başka Root programları denedim, önerebileceğiniz uygulama varsa belirtin. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz "Kingo Root" ile "King Root" adlı programların aynı olmadığını umarak, "King Root" adlı programı da deneyebilirsiniz.
GGGuardianGGG dedi: Kingo Root indirdim ve %95'e kadar gelip tablet reset atıyor, %100 olmuyor. Başka Root programları denedim, önerebileceğiniz uygulama varsa belirtin. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz "Kingo Root" ile "King Root" adlı programların aynı olmadığını umarak, "King Root" adlı programı da deneyebilirsiniz.