drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 20 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar tabletimi aldım ben buna USB'den nasıl format atacam şimdi , BİOS ayarlarını felan gösteren bir rehber var mı ?
Arkadaşlar tabletimi aldım ben buna USB'den nasıl format atacam şimdi , BİOS ayarlarını felan gösteren bir rehber var mı ?
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2014 #2 Ben de T4E-G kullanıyorum. Android tablete Windows 8.1 yükleme olanağımız yokmuş. Çünkü Bios yok . Ben de çok denedim ama malesef .
Ben de T4E-G kullanıyorum. Android tablete Windows 8.1 yükleme olanağımız yokmuş. Çünkü Bios yok . Ben de çok denedim ama malesef .
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 20 Kasım 2014 #3 SorryForDeadYou dedi: Ben de T4E-G kullanıyorum. Android tablete Windows 8.1 yükleme olanağımız yokmuş. Çünkü Bios yok . Ben de çok denedim ama malesef . Genişletmek için tıkla... Android değil windows 8.1 içinde single yüklü ben pro yüklemek istiyorum. @Recep Baltaş hocam sen yardımcı olsan. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2014
SorryForDeadYou dedi: Ben de T4E-G kullanıyorum. Android tablete Windows 8.1 yükleme olanağımız yokmuş. Çünkü Bios yok . Ben de çok denedim ama malesef . Genişletmek için tıkla... Android değil windows 8.1 içinde single yüklü ben pro yüklemek istiyorum. @Recep Baltaş hocam sen yardımcı olsan.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 21 Kasım 2014 #4 8.1 Pro olmaz o 8.1 Single hafifletilmiş versiyonu bu Tablet için özel Microsoft Türkiye | Cihazlar ve Hizmetler ' ye bak.
8.1 Pro olmaz o 8.1 Single hafifletilmiş versiyonu bu Tablet için özel Microsoft Türkiye | Cihazlar ve Hizmetler ' ye bak.
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 21 Kasım 2014 #5 Conficker Belasi dedi: 8.1 Pro olmaz o 8.1 Single hafifletilmiş versiyonu bu Tablet için özel Microsoft Türkiye | Cihazlar ve Hizmetler ' ye bak. Genişletmek için tıkla... özellik ekle ile ben bunu 8.1 pro yaptım ama usb'den temiz formatlamak istiyorum
Conficker Belasi dedi: 8.1 Pro olmaz o 8.1 Single hafifletilmiş versiyonu bu Tablet için özel Microsoft Türkiye | Cihazlar ve Hizmetler ' ye bak. Genişletmek için tıkla... özellik ekle ile ben bunu 8.1 pro yaptım ama usb'den temiz formatlamak istiyorum
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 21 Kasım 2014 #6 Casper'a saman gerek.