ahmetkaan23 Hectopat Katılım 1 Aralık 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #1 Casper via tabletimle oynuyordum, sonra şarjı bitti. Şarja taktım. Çıkardıktan sonra açtığımda hep casper via yazısında kaldı, hep casper via yazısında kalıyor eğer başından geçen bilen bir arkadaş varsa lütfen yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2015
Casper via tabletimle oynuyordum, sonra şarjı bitti. Şarja taktım. Çıkardıktan sonra açtığımda hep casper via yazısında kaldı, hep casper via yazısında kalıyor eğer başından geçen bilen bir arkadaş varsa lütfen yardım edebilir mi?
W Weird flex Kilopat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2015 #2 Benimde var CasperVia tabletim. Hediye, yoksa hiç alırmıyım Casper tablet. Arada bir benimde oluyor aynı sorun, Rom atıyorum.
Benimde var CasperVia tabletim. Hediye, yoksa hiç alırmıyım Casper tablet. Arada bir benimde oluyor aynı sorun, Rom atıyorum.
ahmetkaan23 Hectopat Katılım 1 Aralık 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2015 #3 Weird flex dedi: Benimde var CasperVia tabletim. Hediye, yoksa hiç alırmıyım Casper tablet. Arada bir benimde oluyor aynı sorun, Rom atıyorum. Genişletmek için tıkla... pek nasıl rom atıcam?????
Weird flex dedi: Benimde var CasperVia tabletim. Hediye, yoksa hiç alırmıyım Casper tablet. Arada bir benimde oluyor aynı sorun, Rom atıyorum. Genişletmek için tıkla... pek nasıl rom atıcam?????
W Weird flex Kilopat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2015 #4 ahmetkaan23 dedi: pek nasıl rom atıcam????? Genişletmek için tıkla... Tablet modeline göre rom dosyasını indirin. Videoda yapmış arkadaş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ahmetkaan23 dedi: pek nasıl rom atıcam????? Genişletmek için tıkla... Tablet modeline göre rom dosyasını indirin. Videoda yapmış arkadaş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et