Casper Via V3 Android 8.1 Oreo Go Edition destekliyor mu?

prophet '

Hectopat
Yer
Kırıkkale
2 yıl önce Vatan Bilgisayar'dan Casper Via V3 model bir telefon aldım. Android 5.0.2 olduğu için artık bazı uygulamalar benim telefonumu desteklemiyor. Android 8.1 Oreo Go Edition diye bir yazı gördüm araştırdım fakat bir ROM'unu bulamadım Başka bir telefonun ROM'unu denersem ne tür sorunlarla karşılaşırım? Genel bir ROM var da ben mi kaçırdım? Eski haline getirebilir miyim telefonu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Romlar cihaza özeldir. Mesela turkcell cihazlarını ZTE'den alıp turkcell yazısını yapıştırıp kendi cihazı gibi gösteriyor. Sizin cihazınız da böyle ise orijinal cihaza çıkan romu kurabilirsiniz. Yanlış bir şey deneme sonucunda soft brick ya da hard brick durumunda cihazı açamayabilirsiniz.

Romlar cihaza özeldir. Mesela turkcell cihazlarını ZTE'den alıp turkcell yazısını yapıştırıp kendi cihazı gibi gösteriyor. Sizin cihazınız da böyle ise orijinal cihaza çıkan romu kurabilirsiniz. Yanlış bir şey deneme sonucunda soft brick ya da hard brick durumunda cihazı açamayabilirsiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…