Kardeşimde Casper VIA V5 var.
İzlenimlerimi söyleyeyim:
Normal kullanımda günü çok rahat çıkarıyor. (Ekran parlaklığı sonuna kadar kısık bir tek o var. Ancak o bile akşam saatlerinde gözümü alıyor onu belirteyim.)
İlk aldığımızda çok ısınıyor diye şikayetçiydik ama şimdi fazla ısınmıyor. Sonradan rayına oturmasını çözemedim açıkçası.
Ön kamerası başarılı olmuş ama arka kamerası 13 Megapiksel için biraz kalitesiz ama zaten bu fiyattaki bir telefonun 13 megapikselin hakkından gelmesi beklenemezdi. Kamera iyi ama 13 megapiksele aldanılacak kadar değil.
Ses kalitesini çok beğendik.
Ama oyun oynuyorsanız telefonun çok büyük bir eksisi var. Multi-touch sorunlu. Dead Trigger'da hem yürüyüp hem ateş etmek çok zor. Frontline Commando tarzı birkaç oyunda da kendi kendine ateş etme gibi sorunları var.
Kasası gerçekten başarılı olmuş. Siyah model ile Beyaz modelin arka kaplaması farklı, ben siyah olanı aldım ve gayet hoşuma gitti. Beyaz olanın arkası pek hoşuma gitmiyor. Iphone 5S'e benzer yan yüzeyleri var. Biraz da HTC havası katılmış. Telefonu hiç düşürmediğim için cam hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.
Saf Android'e yakın bir arayüz bulunuyor. Casper'ın koyduğu en karmaşık şey o meşhur koyun.