Erhan Savaşkan Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2016 #1 Merhaba, SIM kartı takılıyken resimdeki gibi bir işaret çıkıyor ve sim kartını okumuyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? Telefonum Casper VIA V8. Operatör ise Turkcell. Not: Çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2016
Merhaba, SIM kartı takılıyken resimdeki gibi bir işaret çıkıyor ve sim kartını okumuyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? Telefonum Casper VIA V8. Operatör ise Turkcell. Not: Çözüldü.
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 27 Nisan 2016 #2 Kendi çabanızla çözdüğünüz sorunların çözümünü paylaşmak mecburiyetindesiniz. Çözüm paylaşmamak uyarı sebebidir.
Kendi çabanızla çözdüğünüz sorunların çözümünü paylaşmak mecburiyetindesiniz. Çözüm paylaşmamak uyarı sebebidir.
Erhan Savaşkan Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2016 #3 Yusuf Ensar Ertan dedi: Kendi çabanızla çözdüğünüz sorunların çözümünü paylaşmak mecburiyetindesiniz. Çözüm paylaşmamak uyarı sebebidir. Genişletmek için tıkla... Paylaştıktan sonra çözdüm sorunu nasıl sileceğimi bilmediğim için sonuna "[Çözüldü]" ekledim paylaşmayacağınızı umarak. Kusura bakmayın.
Yusuf Ensar Ertan dedi: Kendi çabanızla çözdüğünüz sorunların çözümünü paylaşmak mecburiyetindesiniz. Çözüm paylaşmamak uyarı sebebidir. Genişletmek için tıkla... Paylaştıktan sonra çözdüm sorunu nasıl sileceğimi bilmediğim için sonuna "[Çözüldü]" ekledim paylaşmayacağınızı umarak. Kusura bakmayın.
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 29 Nisan 2016 #4 Tamam biz de diyoruz ki nasıl çözdüğünüzü söyleyin, konuyu kilitleyelim.
Erhan Savaşkan Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #5 Ayarlara girip SIM kartı ayarlarından SIM kartını aktifleştirin. Sorun ortadan kalkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2016