Casper VIA X20 nasıldır?

OgünGör

Femtopat
TV reklamında denk geldiğim 48 MP kamerasıyla fazlaca merak ettiğim telefon Casper VIA X20.

Depolama ve RAM konusunda da özellikleri tatmin edici duruyor. Daha önce Casper VIA E3 almıştık anneme sorunsuz kullanıyor.

Bu nedenle ben de Casper VIA X20 almayı düşünüyorum açıkcası. Ne dersiniz 48 MP ile daha fazlasını görebilir miyiz Casper Via X20'de?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önyargıyla hareket etmek istemiyorum aslında. Fiyatı bence de bir tık düşük olabilirdi.

Donanım olarak yine de benim beklentimi karşılayacak gibi

Kamerası ve işlemci olarak çok kötü durmuyor, lakin Casper'a ön yargı çok ve fiyatı da bir tık fazla. Zira 3.500 TL'ye kadar çıkılıp M51 falan alınabilir.

Casper'a ön yargı olmasında çoğu kişi haklı zira bu kadar ilgisiz bir marka servise gönderirsin sorun yok deyip geri gönderirler ben 2 senedir laptopunu kullanıyorum sistem kötü değil G850 pili bitti FPS.
Sorunu olmaya başladı. FPS sprunu var ve pil değişimi istedim pili değiştirip FPS sorunu yok diye geri gönderdiler ve 720P video bile kasıyor.

Kardeşim alma bak tek kelime alma. Teknik servis rezalet ama tam anlamıyla rezalet bir teknik servis telefonu daha kötü gönderebilir mi ? Benim via a3 marka telefonumu gönderdiler 15 gün önce geldi arka kapağı açık gönderdiler ve bütün sorunlar halen devam ediyordu şimdi tekrar gonderdim bugün aradığımda batar usb board ve şarj kablosu değiştirdiklerini söylediler inşallah gerçekten yapmışlardır bilgi alacağınız doğru düzgün musteri temsilcisi yok alma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…