kalayciumut
Zeptopat
Daha fazla
İki haftadan beri Casper'ın VIA X20 model telefonunu kullanıyorum. Telefonda çok can sıkıcı bir problem var. Ne zaman evde Wi-Fi'a bağlıyken az internet kullanacak uygulamalara girsem (Getir, mobil bankacılık uygulamaları, WiFiman vs.) İnternet kopuyor. Netflix'ten, YouTube'dan bir şeyler izlerken sıkıntı yok ama mesela Twitter'da dolaşırken çok fazla video karşıma çıkarsa internette herhangi bir sıkıntı olmuyor ama görselsiz tweetlere geldiğimde oralarda da donmalar başlıyor hemen. Cihaz sanki veri tüketmeye açmış gibi davranıyor. Evdeki diğer hiçbir cihazda bu sorun yaşanmıyor. WiFiman uygulamasından arada bir ağı kontrol ediyorum sık sık ya paket kaybı %100 oluyor ya da ping aşırı yükseliyor.
Şunu da ekleyeyim forumlarda bu durumu araştırırken bir kişinin evdeki diğer routera bağlanıp sorunu çözmüş olduğunu gördüm. Ben de eski modemimi router olarak kullanayım dedim ama maalesef o da fayda etmedi.
Sizce bu durumu nasıl çözebilirim?
Şunu da ekleyeyim forumlarda bu durumu araştırırken bir kişinin evdeki diğer routera bağlanıp sorunu çözmüş olduğunu gördüm. Ben de eski modemimi router olarak kullanayım dedim ama maalesef o da fayda etmedi.
Sizce bu durumu nasıl çözebilirim?