Casper viat28m Custom ROM yükleme

V140C4A7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bende Casper viat28m tablet var Android 4.4 kitkat sürümünde buna Zoom da bu sürümü desteklemiyor EBA da desteklemiyor kardeşim de artık telefondan girmek istemiyor ben bu tablete herhangi bir Casper tablet için yapılmış Android 5 veya 6(zoom hangisini destekliyorsa) o Android sürümünü kurmak istiyorum yani demek istediğim illa bu tablete özel bir ROM mu yüklemem gerek yoksa herhangi bir Casper tablet için yapılmış Android sürümünü yükleyebilir miyim?

Merhaba bende Casper viat28m tablet var Android 4.4 kitkat sürümünde buna Zoom da bu sürümü desteklemiyor EBA da desteklemiyor kardeşim de artık telefondan girmek istemiyor ben bu tablete herhangi bir Casper tablet için yapılmış Android 5 veya 6(zoom hangisini destekliyorsa) o Android sürümünü kurmak istiyorum yani demek istediğim illa bu tablete özel bir ROM mu yüklemem gerek yoksa herhangi bir Casper tablet için yapılmış Android sürümünü yükleyebilir miyim?

Eğer tablet için özel yapılmışı atmazsanız brick olur ve kullanılamaz.

Şu an için yazılmış özel bir Custom ROM yok. Yani bu sürümde kalacaksınız. Ayrıca kafanıza göre istediğiniz ROM'u atamazsınız. O ROM'un tabletiniz için özel olarak yazılması gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı