Mustafa Koçak Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar konu yeri doğrumu bilmiyıorum. Laptop, 1 ay öncesine kadar sıkıntı yoktu. Sabah PC' actım wifi bağlanmaya çalıstım ama wifi bağlatısı yoktu. Wifi simgesinde x işareti var ben kabloyla kullanıyorum aygıt yöneticisinde 1adet bilinmeyen aygıt var. Sandım kadarıyla bu da wifi oldunu sanıyorum. Windows-8-64bit Casper Sizden yardım istyiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Hayırlı ramazanlar.
Merhaba arkadaşlar konu yeri doğrumu bilmiyıorum. Laptop, 1 ay öncesine kadar sıkıntı yoktu. Sabah PC' actım wifi bağlanmaya çalıstım ama wifi bağlatısı yoktu. Wifi simgesinde x işareti var ben kabloyla kullanıyorum aygıt yöneticisinde 1adet bilinmeyen aygıt var. Sandım kadarıyla bu da wifi oldunu sanıyorum. Windows-8-64bit Casper Sizden yardım istyiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Hayırlı ramazanlar.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Temmuz 2014 #2 Bilgisayarınızın tam modelini yazar mısınız? Bir de Aygıt Yöneticinden fotoğraf atın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Temmuz 2014 #3 Donanım kimliğini yazın. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
M Mehmet Çakan Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #4 Donanım sürücüsünü güncelleştir.
Mustafa Koçak Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #5 Güncelle Dedim zamanda böle dior
M Mehmet Çakan Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #6 O sorunu bilirim. Wifi simgesinin üzerine sağ tıkla bağdaştırıcı ayarlarından kablosuz ağ bağlantılarını sağ tıklayıp etkinleştir. Sorun halloldu. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.JPG 74,7 KB · Görüntüleme: 582
O sorunu bilirim. Wifi simgesinin üzerine sağ tıkla bağdaştırıcı ayarlarından kablosuz ağ bağlantılarını sağ tıklayıp etkinleştir. Sorun halloldu.