G Güneş Akçığ Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere ekranımın sağ tarafında açılan bir menü var ve ben oyun oynarken mause onun üzerine geldiği zaman masaüstü açılıyor ve beni çok zorluyor. Acaba bu menüyü nereden kapatırım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2016
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere ekranımın sağ tarafında açılan bir menü var ve ben oyun oynarken mause onun üzerine geldiği zaman masaüstü açılıyor ve beni çok zorluyor. Acaba bu menüyü nereden kapatırım?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2016 #2 Program ekle kaldırın listesini paylaşınız. Bu şekilde yardımcı olamayız.
G Güneş Akçığ Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2016 #3 Hızlı Resim - 1 Hızlı Resim - 2 Hızlı Resim - 3 Hızlı Resim - 4 Hızlı Resim - 5 şöyle göstereyim programları ama buradaki programlardan olacağını pek sanmıyorum @JaroxJamaica
Hızlı Resim - 1 Hızlı Resim - 2 Hızlı Resim - 3 Hızlı Resim - 4 Hızlı Resim - 5 şöyle göstereyim programları ama buradaki programlardan olacağını pek sanmıyorum @JaroxJamaica