Casper Windows 8 Sürücüleri Windows 10'a Uyar mı?

Bende güncelleştirmeler bittikten sonra bilgisayar Uçak moduna geçti. Windows'un güvenlik güncelleştirmeleri bence kasan. FrameWork XNA, Visual Basic 2017 +CCC gibi güncellemeleri Driver Booster kuruyor. Bence sen Win10'dan tatmin olmadin belkide win8.1 daha iyi olabilir ama bende Win10 kullanıyorum . Pc biraz yeniyse Win10 tercih etmelisin .

Son düzenleme:
Bu driver booster vb programlar yüzünden iki kere laptop'umun bios'u çöktü o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum.

@Rocky Balboa nasıl yani 7 yıl kullanan arkadaşlar var forumda, bence kullanın(!) 7 yıl yani az değil bu yüzden 'proğram' müthiş olabilir 7 yıl yani,
Sayıyla -> 7
Burada da yazıyla -> yedi

@Rocky Balboa nasıl yani 7 yıl kullanan arkadaşlar var forumda, bence kullanın(!) 7 yıl yani az değil bu yüzden 'proğram' müthiş olabilir 7 yıl yani,
Sayıyla -> 7
Burada da yazıyla -> yedi
Driver booster'in BIOS'la gram alakası yok. Neyse gençler siz elle güncelleyin eksik sürücü varsa da program kullanmanıza gerek yok bulursunuz siz elle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Profil resminde belli beyninin dikdörtgen şekilde olduğu. Driver booster'in BIOS ile gram alakası yok. Neyse gençler siz elle güncelleyin eksik sürücü varsa da program kullanmanıza gerek yok bulursunuz siz elle.
Doğru olan zaten elle güncellemek, bilmiyorsanız elinizi bilgisayardan çekin.

Ayrıca bir çizgi film karakterinin görünüşüyle bile dalga geçebiliyorsunuz. Normal bir insana karşı bakışın da böyle olursa, çok şey kaçırırsın. Daha bana ithafen yazılan ikinci mesajından beri hakaret ediyorsun, belli ki yaşın küçük buna verip sabrediyorum. Her şeyi atıp tutma da gidip kitap oku küçük kardeşim, azıcık beynini geliştir bu sana ağabey tavsiyesi.

Driver booster'in BIOS'la gram alakası yok. Neyse gençler siz elle güncelleyin eksik sürücü varsa da program kullanmanıza gerek yok bulursunuz siz elle.
Gram alakası yokmu? monster servis raporunu göstersem susup gidermisin bu konudan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…