Casper Windows DVD'si ile format atmak

Htirz7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşım bana bu soruyu sordu ancak ben tam bilemedim. Arkadaşımda fotoğrafta gözüken CD bulunmakta ancak bu CD ile Casper marka olmayan başka bir bilgisayara format atmak istiyor. Bu CD ile format atabilir mi, eğer atarsa lisans anahtarı alması gerekir mi?

Screenshot_20181104-085838.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
XP zamanlarında eskiden başka kuruluşun CD'si ile atılamıyordu. Şimdi atılıyorsa bile tabikide ürün anahtarı isteyecektir. CD için içinde Authorized olmuyor. Kendiniz manuel yöntemlerle etkinleştirmeniz gerekiyor.

DVD aşırı eski olduğu için Windows Update yüksek miktarda güncelleme indirecektir. Güncellemelerden sonra sistem yamalı bohçaya dönecektir... Tavsiyem internetten güncel bir ISO kalıbı indirip USB ile format atmak yönünde. O DVD ile kurulum yaparsa ve Casper sürücüleri kurmaya çalışırsa format sırasında mavi ekran alır ardından bilgisayarı sorunsuz çalışır. Ancak lisans da etkinleştirilmemiş olur. Çünkü DVD lisansı içermiyor.

Ben böyle bir kurulumu asla tavsiye etmem. Çünkü disk eski ve içerisinde uyumsuz/eski sürücüler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı