Casper X400 oyunda 1 FPS veriyor

POTATO mehmet

Decapat
Daha fazla  
Bugün temp,%temp% ve prefetch gibi boş dosyaları sildim. Intel Iris driver Update yaptım ama bir baktım ki oyunda 1 FPS 2 FPS gibi değerler veriyor. Casper X400, i5-1155G7 Iris Xe G7 24 GB RAM.

Hocam sadece o var zaten ayrıca ben normalde Rainbow da 70 war thunderda 67 FPS civarı alıyordum.

Hocam oyunu başlatırken ayarlar kısmı geliyorsa oradan işlemcinizi seçin ya da oyun içi ayarlardan seçile biliyorsa değiştirin.

Hocam sadece o var zaten ayrıca ben normalde Rainbow da 70 war thunderda 67 FPS civarı alıyordum.

Forumda bir arkadaşın yazdığına göre aynı sorun onda da varmış kronik olabilir hocam

"Bundan 3 hafta onceye kadar Nirvana X400 seri laptopla LoL oynuyordum 50-60 FPS şeklinde idare eden bir oynayış sağlıyordu. 3 hafta laptopu kullanmadım ve şu an 9 FPS alıyorum. Her şeyi güncel 0 resette attım ama hala aynı."

Hocam oyunu başlatırken ayarlar kısmı geliyorsa oradan işlemcinizi seçin ya da oyun içi ayarlardan seçile biliyorsa değiştirin.

Forumda bir arkadaşın yazdığına göre aynı sorun onda da varmış kronik olabilir hocam.

"Bundan 3 hafta onceye kadar Nirvana X400 seri laptopla LoL oynuyordum 50-60 FPS şeklinde idare eden bir oynayış sağlıyordu. 3 hafta laptopu kullanmadım ve şu an 9 FPS alıyorum. Her şeyi güncel 0 resette attım ama hala aynı."

Hocam yakınlarınıza ya da diğer forumdakilere söyleyin Casper X serisinden uzak dursunlar ben ekran kartını resetleyerek çözdüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı