Bugün temp,%temp% ve prefetch gibi boş dosyaları sildim. Intel Iris driver Update yaptım ama bir baktım ki oyunda 1 FPS 2 FPS gibi değerler veriyor. Casper X400, i5-1155G7 Iris Xe G7 24 GB RAM.
Bugün temp,%temp% ve prefetch gibi boş dosyaları sildim. Intel ıris driver Update yaptım ama bir baktım ki oyunda 1 FPS 2 FPS gibi değerler veriyor. Casper X400, i5-1155G7 Iris Xe G7 24 GB RAM.
Forumda bir arkadaşın yazdığına göre aynı sorun onda da varmış kronik olabilir hocam
"Bundan 3 hafta onceye kadar Nirvana X400 seri laptopla LoL oynuyordum 50-60 FPS şeklinde idare eden bir oynayış sağlıyordu. 3 hafta laptopu kullanmadım ve şu an 9 FPS alıyorum. Her şeyi güncel 0 resette attım ama hala aynı."
Hocam oyunu başlatırken ayarlar kısmı geliyorsa oradan işlemcinizi seçin ya da oyun içi ayarlardan seçile biliyorsa değiştirin.
Forumda bir arkadaşın yazdığına göre aynı sorun onda da varmış kronik olabilir hocam.
"Bundan 3 hafta onceye kadar Nirvana X400 seri laptopla LoL oynuyordum 50-60 FPS şeklinde idare eden bir oynayış sağlıyordu. 3 hafta laptopu kullanmadım ve şu an 9 FPS alıyorum. Her şeyi güncel 0 resette attım ama hala aynı."