Ahmet Dilbaz Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar elime böyle bir bilgisayar geldi, daha önce böyle bir şey ile karşılaşmadım. Ne yaparak düzeltirim ? Şimdiden Teşekkürler.
Arkadaşlar elime böyle bir bilgisayar geldi, daha önce böyle bir şey ile karşılaşmadım. Ne yaparak düzeltirim ? Şimdiden Teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Mayıs 2015 #2 BIOS'ta takılıyor. Cihaz pilini çıkarıp 10 dakika bekledikten sonra tekrar takar mısın ? Bir de cihaz hangi işlem sonrası bu sorunu yaşatmaya başladı belirtirsen seviniriz.
BIOS'ta takılıyor. Cihaz pilini çıkarıp 10 dakika bekledikten sonra tekrar takar mısın ? Bir de cihaz hangi işlem sonrası bu sorunu yaşatmaya başladı belirtirsen seviniriz.
Tuna Tartal Hectopat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 52 Yer İstanbul / Beylikdüzü 4 Mayıs 2015 #3 Casper Pişmanlıktır. Sorun BIOS'ta. Garantisi varsa en iyisi yollayın yapsınlar. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2015
Ahmet Dilbaz Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #4 Öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, lakin sorunu çözdüm. Sorunu çözme yöntemim ; Bataryayı çıkartıp fişle çalıştırdım. Format CD'sini taktım ve ön yüklemeyi F8 e koydum. Bilgisayarı kapatıp açtım F8'e bastım ve format yerine geldi. Format yerinden çıkıp Format CD'sini çıkarttım. Format CD'si olmadan F8'e bastım ve bilgisayar açıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2015
Öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, lakin sorunu çözdüm. Sorunu çözme yöntemim ; Bataryayı çıkartıp fişle çalıştırdım. Format CD'sini taktım ve ön yüklemeyi F8 e koydum. Bilgisayarı kapatıp açtım F8'e bastım ve format yerine geldi. Format yerinden çıkıp Format CD'sini çıkarttım. Format CD'si olmadan F8'e bastım ve bilgisayar açıldı.