Hadi Hectopat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 472 14 Ocak 2014 #11 Ya ben anlamadım sıkıntı nerde, eğer Casper o istediklerinin hepsini yapsaydı o zaman Casper değil ASUS olurdu.
Ya ben anlamadım sıkıntı nerde, eğer Casper o istediklerinin hepsini yapsaydı o zaman Casper değil ASUS olurdu.
I IQRI Ziyaretçi 14 Ocak 2014 #12 'Cihazınızı verimli kullanabilmeniz için XP ve varolan sürücüleri yüklemeniz gereklidir' cevabı gelir.
'Cihazınızı verimli kullanabilmeniz için XP ve varolan sürücüleri yüklemeniz gereklidir' cevabı gelir.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2014 #13 XP için sürücü vermemişler.
Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 14 Ocak 2014 #14 Casper pişmanlıktır. Tanıdık geliyor. Hatta bir üyenin imzası buydu yanlış hatırlamıyorsam Genişletmek için tıkla... Bir aralar Emou'nun imzasıydı...
Casper pişmanlıktır. Tanıdık geliyor. Hatta bir üyenin imzası buydu yanlış hatırlamıyorsam Genişletmek için tıkla... Bir aralar Emou'nun imzasıydı...
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.752 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2014 #15 Casper işe yaramaz. Adı üstünde: Senin hayatın, senin teknolojin. Umursamıyor yani.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2014 #16 Atakan D. dedi: Casper işe yaramaz. Adı üstünde: Senin hayatın, senin teknolojin. Umursamıyor yani. Genişletmek için tıkla... Müthiş tespit. Cevap yok hala.
Atakan D. dedi: Casper işe yaramaz. Adı üstünde: Senin hayatın, senin teknolojin. Umursamıyor yani. Genişletmek için tıkla... Müthiş tespit. Cevap yok hala.