Emre Kart Kilopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 6 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar Merhaba. Öncelikle size bir sorum olacak, ben radio yayını yapıcam. KanalımZevkli sohbet - Powered By Caster.fm Winamp ile yayın yapmaya çalışıyorum, Edcast eklentisi ile ama şöyle bir sorun çıkıyo: Bunu nasıl çözerim arkadaşlar ? @Recep Baltaş abi yardım et lütfen.
Arkadaşlar Merhaba. Öncelikle size bir sorum olacak, ben radio yayını yapıcam. KanalımZevkli sohbet - Powered By Caster.fm Winamp ile yayın yapmaya çalışıyorum, Edcast eklentisi ile ama şöyle bir sorun çıkıyo: Bunu nasıl çözerim arkadaşlar ? @Recep Baltaş abi yardım et lütfen.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Mayıs 2014 #2 Sadece Mp3 formatında encode edilmiş Stream'leri destekliyor. Lame Mp3 Encoding'i seç.
Emre Kart Kilopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 19 Mayıs 2014 #3 @Recep Baltaş Abi yardımların için teşekkür ederim.
M maviliumut Hectopat Katılım 12 Kasım 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2014 #4 @Recep Baltaş Nasıl seçiyorum Lame Mp3 Encoding'i denedim bir türlü bulamadım. Acil yardım ederseniz sevinirim. Sorunum Emre Kart'ın kiyle aynı
@Recep Baltaş Nasıl seçiyorum Lame Mp3 Encoding'i denedim bir türlü bulamadım. Acil yardım ederseniz sevinirim. Sorunum Emre Kart'ın kiyle aynı
M maviliumut Hectopat Katılım 12 Kasım 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2014 #5 @Recep Baltaş hala sizi bekliyorum. Radyoda durum aynı şekilde ses radyo ya gitmiyor. Aynı hatayı alıyorum konuyu açan arkadaşla
@Recep Baltaş hala sizi bekliyorum. Radyoda durum aynı şekilde ses radyo ya gitmiyor. Aynı hatayı alıyorum konuyu açan arkadaşla