Sercan27 Picopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Tablet:Redmi pad SE 256 GB 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #1 Merhaba benim cihazımda Castle make and play uygulaması var email doğrulama istiyor email gönder diyorum şöyle bir hata çıkıyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba benim cihazımda Castle make and play uygulaması var email doğrulama istiyor email gönder diyorum şöyle bir hata çıkıyor. Ne yapmalıyım?
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.640 Çözümler 9 28 Aralık 2024 #2 Sercan27 dedi: Merhaba benim cihazımda Castle make and play uygulaması var email doğrulama istiyor email gönder diyorum şöyle bir hata çıkıyor. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2383260 Genişletmek için tıkla... Emailine gönderilmiş doğrulama isteği emailini kontrol et yoksa spam bölümünü kontrol et.
Sercan27 dedi: Merhaba benim cihazımda Castle make and play uygulaması var email doğrulama istiyor email gönder diyorum şöyle bir hata çıkıyor. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2383260 Genişletmek için tıkla... Emailine gönderilmiş doğrulama isteği emailini kontrol et yoksa spam bölümünü kontrol et.
Sercan27 Picopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Tablet:Redmi pad SE 256 GB 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #3 email yok işte
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.640 Çözümler 9 28 Aralık 2024 #4 Sercan27 dedi: email yok işte Genişletmek için tıkla... Email yoksa neyin doğrulamasını yapıyorsun anlamadım. Olmayan emailin doğrulaması... Garip.
Sercan27 dedi: email yok işte Genişletmek için tıkla... Email yoksa neyin doğrulamasını yapıyorsun anlamadım. Olmayan emailin doğrulaması... Garip.
Sercan27 Picopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Tablet:Redmi pad SE 256 GB 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #5 Hayır ben emaili yazdım dediki e posta gönderdik gelmedi ve tekrar ata basınca hata çıktı İşte e-posta yok Outlook kullanıyorum bu arada
Hayır ben emaili yazdım dediki e posta gönderdik gelmedi ve tekrar ata basınca hata çıktı İşte e-posta yok Outlook kullanıyorum bu arada
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.640 Çözümler 9 28 Aralık 2024 #6 Sercan27 dedi: Hayır ben emaili yazdım dediki e posta gönderdik gelmedi ve tekrar ata basınca hata çıktı İşte e-posta yok Outlook kullanıyorum bu arada Genişletmek için tıkla... Sorun oyundan kaynaklanıyor olabilir bir süre sonra tekrar dene belki düzelir. Bazen oluyor doğrulama sorunları.
Sercan27 dedi: Hayır ben emaili yazdım dediki e posta gönderdik gelmedi ve tekrar ata basınca hata çıktı İşte e-posta yok Outlook kullanıyorum bu arada Genişletmek için tıkla... Sorun oyundan kaynaklanıyor olabilir bir süre sonra tekrar dene belki düzelir. Bazen oluyor doğrulama sorunları.
Sercan27 Picopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Tablet:Redmi pad SE 256 GB 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #7 10 saat boyunca tekrar denedim olmadı Tamam düzeldi sağolun Son düzenleme: 30 Aralık 2024