emirhan aslan Hectopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar CAT 5'e kablo çektirdim ama elektirikçi bina girişindeki kutuya baglayamadi internetin nereden geldiğini bilmediği için. Ben kendim porta takabilir miyim? İnternet kablosunu müşteri hizmetlerinden daha gelmediler.
Arkadaşlar CAT 5'e kablo çektirdim ama elektirikçi bina girişindeki kutuya baglayamadi internetin nereden geldiğini bilmediği için. Ben kendim porta takabilir miyim? İnternet kablosunu müşteri hizmetlerinden daha gelmediler.
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 5 Aralık 2018 #2 Takmasan daha iyi sonradan problem cıkmasın. Teknık personel gelince kendısı halleder sana zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2018
Samett61 Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 798 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2018 #3 Kendi portunu biliyorsan takabilirsin. Çok zor bir işlem değil. Portunu bilmiyorsan hiç uğraşma, gelsin halletsinler. İşleri ne?
Kendi portunu biliyorsan takabilirsin. Çok zor bir işlem değil. Portunu bilmiyorsan hiç uğraşma, gelsin halletsinler. İşleri ne?
emirhan aslan Hectopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2018 #4 İşte kaç gündür müşteri hizmetlerini arıyorum gelmiyorlar. Kendi portumuz olduğunu nerden anlarız? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2018