Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba, internetde her yerde aradım bulamadım. CAT 6 CCA 100% bakırda hız farkı var mı? Eve bütün odalara Ethernet hattı çekiyorum 30-40 metre en fazla uzunluğu olacak switchden odaya.
Hocam CAT 6 denmesi zaten belli bir hız ve MHZ desteklediği içindir. MEsela Cat6A alırsanız daha da hızlı internet aktarımı olanağı sunar. Ama malzeme kalitesi ve cinsi data aktarımının stabilitesini değiştiren bir etken. Kimi zaman kablo farkı Ping'i ve paket kaybını falan bile etkiliyor diye biliyorum.
Elektrikçiye sorarsanız hemen bakır daha iyi der ama CAT6 kullanmanız stabilite açısından daha faydalı olur. CAT kablolar belli standartlarda üretilir. İzolasyonu sayesinde etraftaki diğer elektrikli cihazların yaydığı manyetik kirlilikten minimum seviyede etkilenir.