CAT 6 internet kablosu önerisi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Malum kablosuz bağlantı aracı ile yapılabilecek şeyler sınırlı, bunun yanın da benim babam öğretmen Zoom'dan bilgisayar üzerinden yayın yapacak mümkünse program(üzerine güzel bir biçimde yazı yazabileceği bir program) ve CAT 6 internet kablosu 4 metrelik(linkini lütfen belirtin aşağıdaki kısımda. Facecam olmayacak. 24 Mbps download 3 Mbps uploadlı TTNET ev interneti alacağız TürkNet az upload veriyor bu yüzden iptal faksını yolladık sizden öneri, tavsiye bekliyorum.

Son düzenleme:
Cat kablosusunu mahallenizdeki elektrikçiden istediğiniz uzunlukta alabilirsiniz. Marka kablolardan daha ucuza denk gelir ve tam istediğiniz uzunlukta alırsınız.

Hiç mantıklı değil. Elektrikçilerden alınan kablo aşırı dandik oluyor. Aşağıdaki konuda konu sahibi almış sonuç.

Abim de elektrikçiden aldı kullanıyor, bence alayım.

Konu sahibi arkadaş (örnek olarak) “ben cat 6 kablo istiyorum” deyip de aldığı kabloyu kontrol etmiş mi? Benim internetim 75MBit ve aldığım kablo 30 metre. Bilgisayarımda 72MBit hız alıyorum.

Konu sahibi arkadaş (örnek olarak) “ben CAT 6 kablo istiyorum” deyip de aldığı kabloyu kontrol etmiş mi? Benim internetim 75Mbit ve aldığım kablo 30 metre. Bilgisayarımda 72Mbit hız alıyorum.

O uzunlukla alakalı bir şey hocam 3 Mbps'lik bir kayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…