5 572492 Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 96 9 Ağustos 2022 #1 Başlıkta da gördüğünüz üzere CAT 6 veya CAT 7 kablo arıyorum. İnternetten baktım ama hiçbiri kaliteli durmuyor bir de çok bilgim yok. Hangi markalar iyidir? Not: Bütçe en fazla 250. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
Başlıkta da gördüğünüz üzere CAT 6 veya CAT 7 kablo arıyorum. İnternetten baktım ama hiçbiri kaliteli durmuyor bir de çok bilgim yok. Hangi markalar iyidir? Not: Bütçe en fazla 250.
BoraLevley Kilopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 23 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2022 #2 Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 8 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar ben şahsen bunu kullanıyorum, gayet memnunum 1 seneyi geçti kablo sağlam.
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 8 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar ben şahsen bunu kullanıyorum, gayet memnunum 1 seneyi geçti kablo sağlam.
5 572492 Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 96 10 Ağustos 2022 #3 BoraLevley dedi: Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 8 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar ben şahsen bunu kullanıyorum, gayet memnunum 1 seneyi geçti kablo sağlam. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş, beyaz olanlar lekeli gibi duruyor bunu sevdim. Peki internet hızınızın aynısını alabiliyor musunuz?
BoraLevley dedi: Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 8 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar ben şahsen bunu kullanıyorum, gayet memnunum 1 seneyi geçti kablo sağlam. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş, beyaz olanlar lekeli gibi duruyor bunu sevdim. Peki internet hızınızın aynısını alabiliyor musunuz?