CAT 6 vs CAT 7

KiralAB

Hectopat
Selam arkadaşlar, CAT 6 kablonun hızı 10 gbs bant genişliği 250 MHz. CAT 7 100 gbs bant genişliği 700 MHz.

100 Mbps'lik internet kullanıyorum hızıma göre CAT 6 uygun gibi ama bant genişliği farkından dolayı CAT 7 alınır mı? Oyunlarda ne tür ping farkı olur?

Bir fark olmaz. Olsa bile çok küçük olur, yani değmez. CAT 6 100Mbps için oldukça yeterlidir hocam. CAT 7 almak yani bırakın lükse kaçmayı falan bir anlamı olmaz, tek farkı fazladan para vermeniz olur.

Selam arkadaşlar, CAT 6 kablonun hızı 10 gbs bant genişliği 250 MHz. CAT 7 100 gbs bant genişliği 700 MHz.

100 Mbps'lik internet kullanıyorum hızıma göre CAT 6 uygun gibi ama bant genişliği farkından dolayı CAT 7 alınır mı? Oyunlarda ne tür ping farkı olur?

Hocam çok bir fark olmaz işinize hangisi geliyorsa.

Benim İnternetim 100 mbps bırak cat 7 yi binadan modemime gelen kablo muhtemelen cat 4 ve bir sıkıntı yaşamıyorum. Cat 7 ye geçmen bir şey değiştirmez o İnternet hızıyla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı