CAT 6 vs CAT 7

KiralAB

Hectopat
Selam arkadaşlar, CAT 6 kablonun hızı 10 gbs bant genişliği 250 MHz. CAT 7 100 gbs bant genişliği 700 MHz.

100 Mbps'lik internet kullanıyorum hızıma göre CAT 6 uygun gibi ama bant genişliği farkından dolayı CAT 7 alınır mı? Oyunlarda ne tür ping farkı olur?

Bir fark olmaz. Olsa bile çok küçük olur, yani değmez. CAT 6 100Mbps için oldukça yeterlidir hocam. CAT 7 almak yani bırakın lükse kaçmayı falan bir anlamı olmaz, tek farkı fazladan para vermeniz olur.

Ben yaklaşık 15 yıldır kullandığım kablodan Cat8’e geçiş yaptım gözle görülür hiçbir şey yok. Yine 26 ping yine aynı hız. Ticari hile bence.

Hocam çok bir fark olmaz işinize hangisi geliyorsa.

Benim İnternetim 100 mbps bırak cat 7 yi binadan modemime gelen kablo muhtemelen cat 4 ve bir sıkıntı yaşamıyorum. Cat 7 ye geçmen bir şey değiştirmez o İnternet hızıyla

IEEE CAT 7 Ethernet kablosu almanız mümkün değil çünkü böyle bir kablo yok. CAT 6 veya 6E kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…