CAT 6 vs CAT 7

Teşekkürler hocam. Çok karıştırıyorum ama dediklerinizi anladım. Daha önce internette araştırdığımda daha farklı anlamışım. 1000/125 olarak biliyordum. Verdiğiniz detaylar için tekrardan teşekkür ederim.

İyi bile biliyorsunuz hocam. Daha kötü bilenler bile var. Ama suç onlarda değil. Veri birimleri çok benziyorlar. Örneğin ben eskiden Upload'ı Steam'imdeki indirme hızı (MB/S) zannederdim. Baştaki hız neden fazla ama sondaki çok az veriyorlar diye düşünürdüm . Biraz araştırdıktan sonra öğrendim bende.

Ben internet paketini 100/20 olarak seçtim. Upload 20MBPS ancak indirme hızım 10Mb/s. Burada benzerlikler devreye giriyor sanırım. Gerçi Epic'de 20Mb/s verebiliyor.

Ben internet paketini 100/20 olarak seçtim. Upload 20MBPS ancak indirme hızım 10Mb/s. Burada benzerlikler devreye giriyor sanırım. Gerçi Epic'de 20Mb/s verebiliyor.
Hocam Superonline kullanıyorsunuz galiba benim gibi. Şuan 1000/50 paket kullanıyorum. Ama eskiden bu pakete bile 20 Upload vermişlerdi . Sizin paketiniz 100/10'du ve karıştırılıyordu. Ben eskiden Türk Telekom 16/2 MBPS kullanıyordum. Steam'de 2 MB/S hız aldığım için zamanında kafamı karıştırmıştı. Bunların dışında şuan 100 MBPS hızda 12.5 MB/S almalısınız. Ancak kayıplarla birlikte 10 MB/S tam performans indirmenizi yapabiliyorsunuz. Bu gayet iyi bir hız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…